Quartetto Intermezzo

Monipuoliset ja joustavat toimitilat modernissa Business Park -keskittymässä.

Linnoitustie 3, 02600 Espoo

  • Aulapalvelut
  • Kahvila
  • Neuvotteluhuoneet

Quartetto Intermezzo koostuu kuudesta toimistokerroksesta ja neljästä maanalaisesta parkkihallikerroksesta, jotka yhdistyvät lasisilloilla viereisiin Säteri 6- kiinteistöön sekä Quartetto Business Parkiin. Monipuolisissa ja joustavissa toimitiloissa pienet ja suuret yritykset elävät rinnakkain. Avara pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaisten tilojen toteutuksen kerroksiin.

Ensimmäisen kerroksen yhteiset aula- ja lougetilat toimivat myös inspiroivana työtilana kiinteistön asiakkaille ja vieraille.

Aulapalvelun yhteyteen on rakennettu tunnelmallinen kahvila ja kokoustilat. Kattokerroksen edustustason kokous- ja koulutustiloissa onnistuu tilaisuuksien järjestäminen jopa 100 hengelle.

Quartetto Intermezzo sijaitsee Leppävaaran modernissa Business Park -keskittymässä, keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä, joka mahdollistaa sujuvan työmatkailun niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Loistavat julkiset yhteydet täydentyvät rakenteilla olevan Raide-Jokerin ansiosta.

Aulapalvelu

0300 472 377 (0,34€/min.)
aula@intermezzo.fi

Toimitilojen vuokraus

Dinah Sjöholm
040 017 4984
dinah.sjoholm@castellum.fi

WWW | Quartetto Intermezzo

Lisätietoja

Käyntiosoite Linnoitustie 3
Huoneistoala 5330 m2
Kerroksia 6
Neuvotteluhuoneita 3
Lähiympäristö Leppävaara
Rakennusvuosi 2012
Sertifikaatit BREEAM In-Use Very Good


Pysäköinti

Kiinteistössä 4-kerroksinen lämmin parkkihalli, jossa vuokrattavissa noin 200 autopaikkaa. Kulku parkkihallista toimistokerroksiin tapahtuu näppärästi hissillä. Vieraspysäköintipaikkoja löytyy kiinteistön piha-alueelta.

  • Bussi 100 m
  • Juna 750 m

Palvelut

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.
Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.
  • Aulapalvelut
  • Kahvila
  • Neuvotteluhuoneet

Vapaat toimitilat