Castellum on nimetty maailman vastuullisimmaksi toimitilakehittäjäksi 7. vuotta peräkkäin.

Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) listaa Castellumin kestävän kehityksen johtavaksi yritykseksi toimisto- ja teollisuuskategoriassa pisteillä 92/100.

”On todella hienoa, että säilytämme huippuluokkamme (99 pistettä mahdollisesta 100:sta) kestävässä kiinteistökehityksessä, mikä sijoittuu maailmanlaajuisesti kolmannelle sijalle kaikkien kiinteistöyhtiöiden joukossa. Strategiamme siis toimii ja suuntamme on oikea. Mahdollisuus vähentää päästöjä mm. paremmalla materiaalivalinnalla ja älykkäämmällä rakenteella on edelleen erittäin suuri”, sanoo Castellum AB:n Chief Sustainability Officer Filip Elland. 

GRESB-arviointi mittaa kiinteistösijoitusyhtiöiden ja -rahastojen vastuullisuutta koko kiinteistösalkun tasolla. Tänä vuonna siihen kuuluu 1 820 kiinteistöyhtiötä ja rahastoa 74 maassa, joka muodostaa suuren osan globaaleista kiinteistömarkkinoista. Arvioinnit ja analyysit auttavat suursijoittajia tekemään tietoisia päätöksiä kestävämpien sijoitusten tekemisestä.

”Kiinnostus kestävään sijoittamiseen on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhteisten globaalien tavoitteidemme saavuttamiseksi ja ilmastoneutraalin maailman saavuttamiseksi kestävät investoinnit ovat tulevaisuudessa entistä tärkeämpiä”, kertoo CSO Filip Elland.

Lisätietoja:

Filip Elland, Chief Sustainability Officer Castellum AB, +46 31-60 74 26 filip.elland@castellum.se