Palvelut asiakkaillemme

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset. 

Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.

Aulapalvelut

Ammattitaitoisen ja ystävällisen aulapalvelumme kunnia-asiana on palvella sinua, yritystäsi, asiakkaitanne ja muita vierailijoitamme. Aulapalvelu hoitaa vieraiden vastaanoton lisäksi mm. postin ja kuriirilähetysten vastaanoton, neuvottelutilojen sekä klubiauton ja -polkupyörien varaukset ja sieltä voit ostaa erilaisia toimistotarvikkeita.

Kokouspalvelut

Erikokoiset, eri tarpeisiin sopivat ja edustavat neuvottelutilat ovat asiakkaidemme käytettävissäsi kaikissa taloissamme. Tyylikkäästi sisustettuja ja edustavia tiloja löytyy pienistä huoneista suurempien ryhmien neuvottelutiloihin. Tilat ovat varustettu modernilla kokoustekniikalla ja käytössäsi on langaton vierasverkko. Auditoriomme palvelevat monipuolisesti aina noin 80 henkilön kokouksiin.

Varaa ja kysy lisää kokous- ja neuvottelutiloistamme:

Lindström Talo, p. (09) 251 46 111, aula.lindstromtalo@castellum.fi
Rantatie Business Park, p. (09) 251 46 112, aula.rantatie@castellum.fi
Kalasataman Kummeli, p. 040 151 4677, aula.kummeli@castellum.fi

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalveluistamme huolehtii Theron Catering. Tarjoilemme taloissamme aamiaista, maittavat lounaat sekä laadukkaat kokoustarjoilut:

Ravintola Carl August Lindström Talossa, p. 020 787 9733, carl.august@castellum.fi.
Ravintola Lepuuttaja Rantatie Business Parkissa, p. 0400 876 625, lepuuttaja@castellum.fi.
Ravintola Kummeli Kalasataman Kummelissa, p. 020 787 9749, ravintola.kummeli@castellum.fi.

Lounasaika pääsääntöisesti klo 10:30-13:00. Palvelemme sinua myös erilaisten tilaisuuksien tarjoiluissa. Sinä voit keskittyä tilaisuuden sisällön suunnitteluun, me huolehdimme muusta.

Siivouspalvelut


Talojemme siisteydestä huolehtii pitkäaikaiset kumppanimme Uuspalvelu sekä SOL Palvelut.

Kiinteistöpalvelut


Talojemme kiinteistöpalvelut on keskitetty Arelle. Me vastaamme palvelun johtamisesta ja varmistamme, että 48h palvelulupaus täyttyy.

Sisustus- ja remontointipalvelut


Asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme kanssa suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaiset tilaratkaisut sekä hoidamme niihin sopivat kalusteet, materiaalit, ja sisustusvalinnat.

Piste-sovellus


Piste-sovelluksen avulla vastaanotat tiedotteita, tarkistat ruokalistoja, varaat neuvottelutiloja ja lähetät viestejä ja palautetta eri palveluntuottajille.

Klubiautot ja -polkupyörät


Asiakkaanamme voit vuokrata ympäristöystävällisiä hybridiautojamme edulliseen hintaan joko työ- tai vapaa-ajan tarpeisiisi.

Auto- ja rengaspalvelut


Kalasataman Autopesula tarjoaa asiakkaillemme auto- ja rengaspalvelut. Palveluihin kuuluvat mm. auton sisä- ja pesut, vahaukset, polttimoiden vaihdot ja muut pienkorjaukset.

Hyvinvointipalvelut


Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtii RAM Akatemia, joka tarjoa työhyvinvoinnin palvelua sekä seminaareja ja koulutuksia aiheesta.