Lindström Talo

Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

Lindström Talo on alueen vanhimpia, täydellisen uudistumisen kokenut vanha teollisuuskiinteistö.


Vapaat toimitilat Ota yhteyttä

Lindström talo on ikonen, alueen vanhimpia, vuonna 1902 rakennettu punatiilinen teollisuuskiinteistö Kalasataman ytimessä, trendikkään kaupunki- ja ruokakulttuurikeskuksen Teurastamon vieressä.

Talo on kokenut täydellisen uudistumisen 2003 vanhasta Lindströmin pesulasta nykyaikaiseksi toimistotilaksi. Menneisyys elää tiloissa sulassa sovussa modernien toimitilojen ja nykyaikaisen talotekniikan kanssa. Talo on saneerattu historiaa vaalien ja se henkii rouheaa industrial-tunnelmaa – osittain huonekorkeus yltää huimaan 4 metriin ja suuret ikkunat, avarat ja valoisat tilat luovat työympäristöön ainutlaatuisen tunnelman

Talossa on huomioitu erilaisten tilankäytön tarpeiden jatkuva eläminen. Toimitilat ovat muokattavissa aina pienyrittäjän tarpeista suuryrityksen tarpeisiin. Office Center 4. kerroksessa palvelee pienyrittäjiä ja mahdollistaa synergiaedun palveluiden hankinnassa.

Katso talon esittelyvideo

Yhteisten neuvottelutilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut talon asiakkaiden liiketoiminta ja brändi. Suunnittelu ja sisustus on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa ja neuvottelutilat kertovat omaa tarinaansa talon asiakkaista.  Ravintola Carl August tarjoilee maittavat aamiaiset ja lounaat sekä palvelee talon asiakkaita ja vierailevia ruokailijoita.

Lindström Talo sijaitsee Kalasataman kehittyvällä ja trendikkäällä alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Kalasatamasta rakentuu mittava, monipuolinen ja moderni kaupunginosa. Lisää Kalasatamasta alueena.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.


Ota yhteyttä Vapaat toimitilat

1902 (2003)

Rakennusvuosi

n. 10 800 m²

Kerrosala

14

Neuvotteluhuoneita

5

Kerroksia

Lindström Talon palvelut

Aulapalvelu


Ravintola Carl August


Neuvottelutilat


Siivouspalvelut


Kiinteistöpalvelut


Auto- ja rengaspalvelut


Piste-sovellus


Klubiautot ja -pyörät


Sisustus- ja remontointipalvelut


Hyvinvointipalvelut


Kulkuyhteydet

Käyntiosoite: Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

Kalasataman metroasema n. 300 m, Sörnäisten metroasema n. 700 m, bussit 200 m. Maksullinen vieraspysäköinti sisäpihalla, ajo Lautatarhankadun puolelta.

Aulapalvelut

puh. 09 2514 6111
aula.lindstromtalo@castellum.fi