Muutoksia Castellum AB:n johdossa

Castellumin korsernin hallitus on nimittänyt nykyisen puheenjohtajansa Rutger Arnhultin Castellumin AB:n toimitusjohtajaksi, joka aloitti tehtävässään 10.1.2022.

Hallitus on tehnyt kokonaisarvioinnin siitä, mitä Castellumin ja Kungsledenin onnistuneen yhdistämisen varmistamiseksi tarvitaan. Hallitus ei ole löytänyt yhteistä näkemystä toimitusjohtaja Biljana Pehrssonin kanssa siitä, miten tämä työ tulee toteuttaa. Tätä taustaa vasten Biljana Pehrsson jättää tehtävänsä ja Rutger Arnhult tulee hänen tilalleen konsernin toimitusjohtajaksi. Biljana Pehrsson jättää toimitusjohtajan tehtävät välittömästi.

Rutger Arnhultin siirtyessä Castellumin toimitusjohtajan tehtävään hän jättää hallituksen puheenjohtajan ja nimitysvaliokunnan jäsenen tehtävät välittömästi, mutta jatkaa hallituksen jäsenenä. Samalla nykyinen hallituksen jäsen Per Berggren nimitetään hallituksen puheenjohtajaksi, vuoden 2022 varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

”Castellum on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistösijoitusyhtiöistä, joka toimii mielenkiintoisilla kasvualueilla. Olen kiitollinen hallituksen luottamuksesta ja odotan innolla yhteistyötä kaikkien työntekijöiden kanssa ja menestyksekkään integraation myötä vahvistamme Castellumin kilpailukyvyä pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla sekä taloudellisesti että toiminnallisesti”, sanoo Castellum AB:n toimitusjohtaja Rutger Arnhult.

Lue koko lehdistötiedote.

Vastaavasti Ylva Sarby Westman on ilmoittanut yhtiölle, että hän on omasta pyynnöstään päättänyt jättää tehtävänsä Castellumin varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana.​

Ylva on ollut Castellumin palveluksessa joulukuusta 2021 lähtien ja jatkaa tehtävässään uuden talousjohtajan rekrytoinnin edetessä.

Uuden talousjohtajan rekrytointiprosessi alkaa välittömästi.

Lue koko lehdistötiedote.