Salmisaarenaukio

Pääkonttoritason toimitilasi meren rannalla

Salmisaarenaukio 1

Helsinki Salmisaarenaukio 1 Oy

Salmisaarenaukio 1

Täällä kohtaavat historiallinen urbaani alue meren äärellä, teollinen ympäristö sekä huippumodernit pääkonttoritason toimistotilat.

Onko tässä tulevat toimitilasi meren rannalla?

Salmisaarenaukio 1 tarjoaa tyylikkäät ja muuntojoustavat toimitilat, jotka voidaan suunnitella asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kiinteistön upeista koko seinän kokoisista ikkunoista avautuu mahtava merimaisema. Tänne voit saapua vaikka omalla veneellä!
Salmisaarenaukio 1, Aulakuva

Salmisaari on Helsingin tärkein
pääkonttorikeskittymä keskustan ohella.

Täällä kohtaavat historiallinen urbaani alue meren äärellä,  teollinen ympäristö sekä huippumodernit pääkonttoritason toimistot. Alueella pääkonttoriansa pitävät mm. Varma, Ilmarinen, Wärtsilä, F-Secure, Cargotec, Outokumpu, Altia, Accenture, Supercell, Kemira ja Deloitte.

Toimitilat

Vuonna 2007 valmistunut Salmisaarenaukio 1 rakennettiin alun perin korkeatasoiseksi pääkonttorikiinteistöksi – täältä löytyy tilaa myös palvelinratkaisuille ja laboratorioille. Kiinteistön on suunnitellut arkkitehtitoimisto Helin & Co Architects.

Salmisaarenaukio 1, Toimistokuva 2, Ilta
1 180312_Salmisaarenaukio1_017-HDR
Salmisaarenaukio 1, Toimistokuva 3
Salmisaarenaukio 1, Toimistokuva
6 180312_Salmisaarenaukio1_031
Salmisaarenaukio 1, Aulakuva

Kiinteistö palvelee
monin eri tavoin.

Käytössäsi on aulapalvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja, pysäköintihalli, pyöräparkki, suihkutilat sekä Ravintola Factoryn lounas- ja cateringpalvelut. Lähistöllä sijaitsee myös Salmisaaren liikuntakeskus ja kauppakeskus Ruoholahti.  

AULAPALVELUT | KIINTEISTÖPALVELUT | NEUVOTTELUHUONEET | RAVINTOLA | SIIVOUSPALVELUT | SISUSTUS- JA REMONTOINTIPALVELUT

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.

Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.

Ravintola Factory Salmisaaressa ruokien valmistus tapahtuu ravintolan keittiössä, omien kokkien valmistamana.  Lounas sisälää samaan hintaan kahvin ja jälkiruoan. 

Ankkuroi toimistosi Salmisaareen.

Vapaana olevat toimitilat

Näiden tilojen suunnittelun suhteen vain mielikuvituksesi on rajana. Salmisaarenaukio tarjoaa tyylikkäät ja muuntojoustavat toimitilat, jotka voidaan suunnitella asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Salmisaarenaukio 1 on sertifioitu kansainvälisellä Breeam In Use -ympäristösertifikaatilla.

Helposti perille autolla, julkisilla tai veneellä.

Kiinteistön ja Ruoholahden metroaseman väliä kulkee liityntäbussi ja välittömästä läheisyydestä löytyy myös venelaituri. 

Autopaikat ja pyöräparkki löytyvät suoran hissiyhteyden päässä sijaitsevasta lämpimästä pysäköintihallista.

METRO

1 km

RAITIOVAUNU

500 m

BUSSI

50 m

Salmisaari ja Ruoholahti ovat alunperin teollisuus- ja varastoaluetta, joka on muuttunut 1990- ja 2000-luvuilla tärkeäksi yrityselämän keskittymäksi, jossa työskentelee noin 14 000 ihmistä.

Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä ja varaa esittelykierros.

Lue lisää Salmisaarenaukio 1 -kiinteistöstä!

Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä?

Tulevaisuuden työelämä 2022 -webinaari ja tutkimusraportti

Castellum tutki suomalaisten ja ruotsalaisten toimistotyöntekijöiden näkemyksiä ja toiveita toimiston roolista työelämässä.

Järjestimme tiistaina 6.9.2022 klo 9:00-10:00 webinaarin, jossa julkistimme tutkimuksen tulokset ja keskustelimme tulevaisuuden työelämästä työhyvinvoinnin, työkulttuurin ja teknologian näkökulmasta.

Opas seuraavaan toimistoosi

Castellumin toimisto-oppaasta löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää, kun olet vaihtamassa tai päivittämässä toimistoasi. Älä myöskään missaa käytännön muistilistaamme, kun lähdet suunnittelemaan seuraavaa toimistoa.