Asiakkaat

Joka päivä noin 250 000 ihmistä käy töissä kiinteistöissämme Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Toimimme hajautetun organisaation kautta, ja meillä on vahva paikallinen läsnäolo 14:sta kaupungissa ympäri Ruotsia, kuudessa kaupungissa Suomessa sekä Kööpenhaminassa Tanskassa. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, vahvistamme paikallista läsnäoloa sekä tuotamme räätälöityjä palveluja, jotka tukevat asiakkaidemme tavoitteita. Tarjoamme nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme työympäristöjä, joissa ihmiset ja yritykset kehittyvät.

Castellumin asiakkaat

Castellumilla on asiakkaita useilta eri toimialoilta ja olemme edustettuina useissa eri segmenteissä. Suomessa asiakaskuntamme edustaa useita eri toimialoja. Suurimmat asiakkaamme ovat eri alojen asiantuntijaorganisaatioita, tunnettuja pörssi- ja perheyrityksiä sekä julkisia laitoksia. Ruotsissa valtion virastot ja laitokset ovat yksi suurimmista asiakasryhmistämme, ja ne tarjoavat vakaan ja varman tulopohjan pidempien vuokra-aikojen muodossa.

Lähellä asiakasta

Paikallisesti toimiva organisaatiomme työskentelee lähellä asiakasta. Näin luomme edellytykset läheisille asiakassuhteille ja lisäksi meillä on lyhyet päätöksentekoprosessit. Työskentelemme lähellä paikallisia markkinoita, jolloin meillä on ajantasainen tieto ja näkemys asiakkaidemme toiminnasta sekä heidän tulevaisuuden suunnitelmista ja tavoitteista. Pystymme tarjoamaan asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia tiloja, henkilökohtaista palvelua ja antamaan nopeita vastauksia.

Käymme jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa säännöllisten ja henkilökohtaisten tapaamisten, uutiskirjeiden sekä verkkopalvelujen kautta.

Castellum tekee yhteistyötä kuntien ja paikallisten verkostojen kanssa ollen aktiivinen kaupunkikehittäjä, joka luo asiakkaille houkuttelevia työympäristöjä.

Toimiston aika ei ole ohi – se on vain keksittävä uudelleen

Korona antoi lopullisen sysäyksen miettiä toimiston merkitystä uudelleen. Miten ja missä ihmiset haluavat tulevaisuudessa työskennellä ja mitä toimiston tulisi tarjota antaakseen työntekijöille syyn tulla takaisin? Näihin kysymyksiin jouduttiin vastaamaan myös Efectellä, kun yrityksen kasvun myötä tuli tarve kartoittaa uusia toimitiloja, kertoo Niina Hovi Chief People & Culture Officer.

LUE LISÄÄ

Tavoitteena oli löytää allianssimalliin soveltuvat tilat

Kalasatamasta Pasilaan on laaja-alainen Helsingin kaupungin infrahanke, jossa rakennetaan mm. raitiotiejärjestelmä Nihtistä Pasilaan. Hankkeen allianssi on ollut asiakkaanamme Rantatie Business …

LUE LISÄÄ

Tyytyväisimmät asiakkaat

Tyytyväiset ja pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat kasvun kannalta keskeisiä, ja teemme asiakastutkimuksia säännöllisesti. Arvioidaksemme ja seurataksemme toimiamme toteutamme vuosittain ulkopuolisen tutkimuksen, Satisfied Customer Index -asiakaskyselyn. Kysely tutkii asiakkaiden yleistä mielipidettä Castellumista sekä menestymistämme palvelutarjonnassa, asiakassuhteissa, toimitilojen laadussa, kiinteistöjen kunnossa, ympäristökysymyksissä sekä vastuullisuudessa.

Vuonna 2020 tehty tutkimus Ruotsissa kattoi suurimman osan Castellumin suurimmista asiakkaista. Kysely osoittaa tasaisen korkeita arvosanoja, joiden kokonaisindeksi on 74 asteikolla 0-100. Merkittävä osa kyselyyn vastanneista asiakkaista, 7/10, kertoo, että he ovat halukkaita vuokraamaan tiloja Castellumilta uudelleen ja suosittelevat Castellumia vuokranantajana myös muille.

Trustmary Reviews