Yritys

Yritys

Olemme kumppanisi, joka on sitoutunut kestävään kasvuun, vastuullisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Castellum on kiinteistösijoitusyhtiö, joka auttaa yrityksiä kehittymään ja ihmisiä kasvamaan. Luomme menestyviä ja kestäviä työympäristöjä  pohjoismaisille kasvualueille pitämällä asiakkaamme lähellä ja samalla pysyen innovaatioiden ja osaamisen kärjessä.

Emoyhtiömme Castellum AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä, jonka kiinteistöjen arvo on noin 17 miljardia euroa. Castellum AB toimii Ruotsin 17:lla kasvualueella, kuudessa kaupungissa Suomessa sekä Tanskan Kööpenhaminassa. Olemme paikallisesti vahvasti läsnä pääkaupunkiseudulla ja kasvatamme kiinteistöportfoliotamme myös muissa Suomen kasvukeskuksissa.

Toimimme hajautetun organisaation kautta, ja meillä on vahva paikallinen läsnäolo. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, vahvistamme paikallista läsnäoloa sekä tuotamme räätälöityjä palveluja, jotka tukevat asiakkaidemme tavoitteita. Tarjoamme nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme työympäristöjä, joissa ihmiset ja yritykset kehittyvät.

Yksi kestävän kehityksen tavoitteistamme on tulla täysin ilmastoneutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. Castellum on ainoa pohjoismainen kiinteistö- ja rakennusyhtiö, joka on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin (DJSI). Castellumin osake on listattu Nasdaq Stockholm Large Cap -listalla.

Vuosikertomus
2020

Ready to meet the work life of the
future.

Strategia

Tervetuloa Castellumin maailmaan.

Elämme ja toimimme alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Kohtaamme haasteita, jotka liittyvät erityisesti liiketoimintaympäristössämme tapahtuviin nopeisiin teknologisiin muutoksiin. Jokainen tekemämme päätös perustuu pitkän aikavälin strategiaamme, joka perustuu kasvutavoitteeseemme: saavuttaa 10% vuotuinen kasvu kiinteistötuotoissa mitattuna SEK per osake.