Martintalo

Hyvää tekevät toimitilat
luonnon keskellä

Martintalo tarjoaa energiaystävälliset ja muuntojoustavat toimitilat liikenteen solmukohdassa, jossa hyvinvointipalvelut ja luonto on lähellä.

Vantaankoskella sijaitsevan Martintalon läheisyydessä löytyy monia tekniikan ja hyvinvointialan yrityksiä, jotka tarjoavat verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoille.

Martintalo Vantaan Jaakonkatu 2:ssa on rakennettu 1992 Siemensin Suomen pääkonttoriksi. Sittemmin tämä näyttävä rakennus Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeesta on tarjonnut erinomaiset puitteet työskentelylle useille eri alojen yrityksille ja onkin oikea monitoimitalo tarjoten toimistotiloja erikokoisten yritysten tarpeeseen.
Kaiken keskellä, lähellä luontoa

Hyvät kulkuyhteydet, runsaasti pysäköintitilaa sekä henkilökunnan että vieraiden käyttöön ovat asioita, jotka puhuttelevat monia uusien toimitilojen etsijöitä.

Kiinteistö sijaitsee Vantaankoskella,
noin 15 km Helsingistä pohjoiseen.

Kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsee Vantaankosken juna-asema, josta pääsee kätevästi niin Helsingin keskustaan kuin Helsinki-Vantaan lentoasemallekin.

Kiinteistöstä löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Martintalo on sertifioitu kansainvälisellä Breeam In Use -ympäristösertifikaatilla.

Tutustu, miten Martintalo täyttää energiaystävällisen talon vaatimukset.

Martintalo sai uuden sydämen,
jonka avulla säästetään energiaa ja luontoa

Tutustu, miten Martintalon talotekniikka modernisoitiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

Palvelut

Hyvinvointiasi tukevat palvelut

Kehutun Antell-lounasravintolan lisäksi kiinteistöstä löytyvät monipuoliset palvelut, kuten vuokrattavia neuvottelutiloja, oma auditorio, viihtyisät saunatilat ja kuntosali. Tilavissa aulatiloissa pystyy järjestämään helposti isompiakin seminaareja.

Kiinteistöstä löytyy myös tavaroiden kuljetusta helpottava lastauslaituri ja tavarahissi.

Antell

Lounas, aamiainen, kahvila sekä kokoustarjoilut.

Vuokrattavat neuvottelutilat

Auditorio 90 henkilölle sekä 4 vuokrattavaa erikokoista neuvottelutilaa.

Hyvinvointi

Kuntosali, fysioterapia, kampaaja, kylmähoito.

Kiinteistön oman kuntosalin lisäksi täältä löytyy fysioterapiaan, hierontaan ja urheiluvammojen hoitoon erikoistunut Fysio-Fox-hoitotalo sekä huippukylmähoitoja tarjoava CTN Recovery Clinic.

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.

Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.

Ammattilaisemme valmistavat ruoan puhtaista, huolella valituista raaka-aineista paikan päällä ravintoloissamme. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Antell Martintalo tarjoaa laadukkaan lounaan lisäksi myös monipuoliset edustus- ja kokoustarjoilut räätälöityinä yrityksesi tarpeisiin.

Galleria
Vapaana olevat toimitilat
Martintalo tarjoaa moneen tarpeeseen muuntautuvaa toimitilaa. Useimmista tiloista löytyy kelluva lattia, jolloin lattia pääsee vapaasti liikkumaan sisäilman muutosten mukaan. Ratkaisu helpottaa myös tietoliikennekaapelointia.

Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä ja varaa esittelykierros.

Lue lisää Martintalosta!

Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä?

Tulevaisuuden työelämä 2022 -webinaari ja tutkimusraportti

Castellum tutki suomalaisten ja ruotsalaisten toimistotyöntekijöiden näkemyksiä ja toiveita toimiston roolista työelämässä.

Järjestimme tiistaina 6.9.2022 klo 9:00-10:00 webinaarin, jossa julkistimme tutkimuksen tulokset ja keskustelimme tulevaisuuden työelämästä työhyvinvoinnin, työkulttuurin ja teknologian näkökulmasta.

Opas seuraavaan toimistoosi

Castellumin toimisto-oppaasta löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää, kun olet vaihtamassa tai päivittämässä toimistoasi. Älä myöskään missaa käytännön muistilistaamme, kun lähdet suunnittelemaan seuraavaa toimistoa.