Kalasataman Kummeli

Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki

Kalasataman Kummeli on vuonna 2015 täysin remontoitu toimistotalo.


Vapaat toimitilat Ota yhteyttä

Kalasataman Kummeli on uudistuksen kokenut, vuonna 2015 täysin saneerattu toimistotalo ja portti Kalasatamaan. Kummeli sijaitsee Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa.  Tilat ovat muokattavissa aina pienyrittäjän tarpeista suuryrityksen tarpeisiin. Office Center 3. kerroksessa palvelee pienyrittäjiä ja mahdollistaa synergiaedun palveluiden hankinnassa. Neuvottelutilojen sisustuksen punaisena lankana on meri, veneily ja navigointi.

Talon esittelyvideo.

Kummelissa on erinomaiset palvelut: aulapalvelut, edustavat neuvottelutilat sekä ravintola ja kahvilapiste. Talossa on lisäksi sosiaalitilat,  pyöräparkki ja pysäköintihalli. 7. kerroksen Horisontissa järjestät upeilla näkymillä jopa 40 henkilön tilaisuuden.  Läheisten Castellumin kiinteistöjen neuvottelutilat ja auditoriot (Lindström Talo ja Rantatie Business Park) palvelevat myös Kummelin asiakkaita.

Kummeli sijaitsee Kalasataman kehittyvällä ja trendikkäällä alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sörnäisten metro on kivenheiton päässä, Suvilahden urbaani tapahtuma-alue on vieressä samoin kuin Teurastamon kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva keskus. Lisää Kalasatamasta alueena.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.


Ota yhteyttä Vapaat toimitilat

1983 (2015)

Rakennusvuosi

n. 6 900 m²

Kerrosala

8

Neuvotteluhuoneita

7

Kerroksia

Kulkuyhteydet

Käyntiosoite: Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki
Pääsisäänkäynti: Vilhonvuorenkatu 12
Sörnäisten metroasema sekä raitiovaunu- ja bussipysäkit n. 450 m, Kalasataman metroasema n. 700 m ja Sörnäisten rantatien bussit 50 m.

Vieraspysäköinti viereisellä Suvilahdenkatu 3-5 sisäpihalla.

Aulapalvelut

puh. 040 151 4677
aula.kummeli@castellum.fi

 

Kalasataman Kummelin palvelut

Aulapalvelu


Ravintola Kummeli


Neuvottelutilat


Siivouspalvelut


Kiinteistöpalvelut


Auto- ja rengaspalvelut