Helsingin Yrittäjätalo

Helsingin Yrittäjätalo on usean käyttäjän toimistotalo.

Työpajankatu 10, 00580 Helsinki

Helsingin Yrittäjätalo on usean käyttäjän toimistotalo.

Helsingin Yrittäjätalo on usean käyttäjän toimistotalo, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskustan läheisyydessä, Kalasataman metroasemaa vastapäätä. Castellumilla on talosta osaomistajuus.

Castellumin omistamiin tiloihin on toteutettu täydellinen remontti, jossa tiloihin tuodaan mm. moderni talotekniikka, ilmanvaihto ja -jäähdytys sekä valaistusratkaisut. Toimitilat rakennetaan laadukkailla ratkaisuilla ja asiakaskohtaiset tilatarpeet huomioiden. Talon runko mahdollistaa erikokoisten huoneiden rakentamisen tehokkaasti. Tiloissamme on uniikkeja yksityiskohtia kuten ainoana talossa kahden kerroksen korkuinen näyttävä aulatila sekä kaareva lasikulma.

Kattavat ravintolapalvelut ja neuvottelutilat löytyvät läheltä Rantatie Business Parkista sekä Lindström Talosta ja Kalasataman Kummelista.

Toimitilojen vuokraus

Katja Rummukainen
+358 400 273 614
katja.rummukainen@castellum.fi

Lisätietoja

Käyntiosoite Työpajankatu 10


  • Metro 100 m
  • Metro 1 km
  • Bussi 200 m

Palvelut

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.
Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.

Vapaat toimitilat