Hämeentie 15

Toimistotalo keskeisellä paikalla Helsingin Sörnäisissä.

Hämeentie 15, 00580 Helsinki

Toimistotalo keskeisellä paikalla Helsingin Sörnäisissä.

Hämeentie 15 on vuonna 1956 rakennettu kiinteistö, jota on sittemmin 1990-luvulla laajennettu. Historiallisesti kiinnostava rakennus sijaitsee Helsingin keskustan pohjoispuolella  Sörnäisissä, jossa kysyntä näkyvillä paikoilla sijaitsevista ja hyvien liikenneyhteyksien varrella olevia toimitiloja kohtaan on korkea. Viime vuosina Helsingin kaupunki on toteuttanut mittavia uudistuksia Hämeentiellä parantaakseen julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksiä ja samalla koko alueen houkuttelevuutta. Kehittyvällä Sörnäinen-Kalasatama-Vallila-alueella on kysyntää sekä moderneille, tehokkaille ja persoonallisille toimistotiloille.

Talossa on uniikkeja yksityiskohtia, kuten kaareva kulma ja ylemmissä kerroksissa iso kattoterassi. Talon asiakkaiden käytössä ovat myös Castellumin lähialueella sijaitsevien Business Parkien ravintola- ja neuvottelutilapalvelut Rantatie Business Parkissa, Lindström Talossa ja Kalasataman Kummelissa.

Toimitilojen vuokraus

Katja Rummukainen
+358 400 273 614
katja.rummukainen@castellum.fi

Lisätietoja

Käyntiosoite Hämeentie 15
Huoneistoala n. 7 800 m2
Kerroksia 8
Rakennusvuosi 1956
Saneerausvuosi 1992
Sertifikaatit BREEAM In-Use Very Good


  • Metro 400 m
  • Raitiovaunu 200 m

Palvelut

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.
Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.

Vapaat toimitilat