Pasila Tower

Uusi Pasila Tower tarjoaa avaraa ja muunneltavaa toimitilaa kaikenkokoisille yrityksille.

Kirjurinkatu 3, 00520 Helsinki

Koko kiinteistö peruskorjataan aina parkkihallista tornin huipulle asti. Uudistetun kiinteistön viihtyvyyden takaavat muun muassa Opastinsillalle aukeava uusi pääsisäänkäynti, toimivat pohjaratkaisut, tasokkaat palvelut sekä huolella valitut pintamateriaalit.

Pasila Towerissa toimistosi on vihdoin työsi arvoinen. Kaikki toimitilat on suunniteltu sujuva toimistoarki mielessä. Jalustan vaihtelevat kerroskoot mahdollistavat suuremmankin yrityksen sijoittumisen yhteen tasoon. Tornissa taas voit nauttia napakan tehokkaasta tilankäytöstä upeilla maisemilla.

Pasila Towerin uudistetut toimitilat soveltuvat monipuolisesti erikokoisille yrityksille. Talo koostuu neljästä 1 700 – 2 500 m2 jalustakerroksesta sekä yhdeksästä 802 m2 tornikerroksesta, joista on koostettavissa asiakkaan tarpeiden mukainen tila. Tiloja on helppo muokata yrityksen tarpeisiin sopivaksi – oli toiveissa sitten suuri avokonttori, työhuoneita tai tiimitilaa. Tilojen joustavuus, korkeat huoneet ja laadukkaat materiaalit luovat tilasta toiminnallisen ja mieluisan jokaiselle yritykselle.

Palvelut

Pasila Towerin arkea helpottavat kiinteistön monipuoliset ja laadukkaat palvelut. Työpäivään toiminnallisuutta tuovat muun muassa ravintola, aulapalvelut, neuvottelumaailma sekä muut yhteistilat, joissa onnistuvat niin ad hoc-palaverit kuin etätyöskentely. Työhyvinvointia taas lisäävät monipuoliset liikuntamahdollisuudet, sosiaalitilat, pyöräparkki sekä sähköpyörien latauspisteet. Tilava 130 autopaikan parkkihalli ja lukuisat vieraspaikat mahdollistavat myös omalla autolla saapumisen toimistolle.

Käyntiosoite

Opastinsilta 7, 00520 Helsinki

Lisätietoja

Dinah Sjöholm
0400 174 984
dinah.sjoholm@castellum.fi

WWW | Pasila Tower

Lisätietoja

Käyntiosoite Kirjurinkatu 3
Huoneistoala n. 17 300 m2
Kerroksia 14
Neuvotteluhuoneita 10
Rakennusvuosi 1975
Saneerausvuosi Arvioitu 2024-25


Pysäköinti

Asiakas- ja vieraspysäköinti pysäköintihallissa.

  • Juna 350 m
  • Raitiovaunu 350 m
  • Bussi 350 m

Palvelut

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.
Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.