Vapaudenkatu 22

Monipuolisia ja joustavia toimistotiloja liikekeskustassa

Vapaudenkatu 22, 15140 Lahti

  • Neuvotteluhuoneet
  • Vartiointi

Vapaudenkatu 22 on nykyaikainen ja joustava toimistorakennus. Kerrokset voidaan joustavasti jakaa 1 – 4 vuokralaisen kesken. Kiinteistö sijaitsee Lahden liikekeskustan sydämessä, Vesijärvenkadun läheisyydessä.

Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on runsaasti monipuolisia palveluita, kauppoja,  Trio-ostoskeskus ja rautatieasema. Lahden liikekeskustaan pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä ja autolla. Vapaudenkatu 22:ssä on yhteensä 6,100 m2 vuokrattavaa toimitilaa.

Kiinteistössä on kaksi suosittua ravintolaa, jossa toisessa on hyvät take-away tarjoamat. Vapaudenkatu 22:n välittömässä läheisyydessä on runsaasti monipuolisia palveluita, kauppoja sekä Trio-ostoskeskus.

Toimitilojen vuokraus

Janne Rauhala
+358 40 530 8651
janne.rauhala@kpi.fi

WWW | Tevi

Lisätietoja

Käyntiosoite Vapaudenkatu 22
Huoneistoala 6100 m2
Kerroksia 7
Lähiympäristö Hyvä sijainti Lahden liikekeskustassa erinomaisilla liikenneyhteyksillä.
Rakennusvuosi 1987
Saneerausvuosi 2006-2007, 2017


Pysäköinti

Vuokralaiset voivat vuokrata pysäköintipaikkoja kiinteistön viereisestä 540 pysäköintipaikan Hansaparkista, johon on suora yhteys kiinteistöstä.

  • Bussi 100 m
  • Juna 900 m

Palvelut

Palvelumme on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset.
Palvelumme on kehitetty niin, että ne helpottavat asiakkaan arkea, vapauttavat aikaa olennaiseen ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään tekemiseen, ja sitä kautta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Luotettavien  ja kestävään kehitykseen sitoutuneiden palvelukumppaneidemme avulla löydät ratkaisun arjen muuttuviin tilanteisiin. Oma henkilökuntamme johtaa kumppaneidemme toimintaa ja varmistaa palvelun laadun.
  • Neuvotteluhuoneet
  • Vartiointi