Tulevaisuuden työelämä 2024 -webinaari 7.5. klo 9–10. Ilmoittaudu nyt!

”Asiakas on meille kunniavieras”

Säteri Business Parkin ravintola-, aulapalvelu- sekä siivouspalveluiden tuottajana aloitti syksyllä 2023 ISS Palvelut Oy.

Saman aikaisesti yhdistettiin vierekkäin sijaitsevat Quartetto Intermezzo ja Säteri 6 yhteisen Säteri Business Park -nimen alle. Quartetto Intermezzon puoli nimettiin katuosoitteen mukaan Linnoitukseksi ja Säterin puoli Säteriksi.

Sanna Hulkko
Service Development Manager

Linnoituksen puolella sijaitsee viihtyisä ja edustava aulatila, jossa halusimme käynnistää aula- ja kahvilapalvelun. Kilpailutimme tarjoukset aulapalvelun tuottamisesta, ja päädyimme valitsemaan ISS:n tarjoaman kokonaispalveluratkaisun, joka sisältää myös ravintola- ja siivouspalvelut. Tämä ratkaisu valittiin, koska uskomme, että saman kumppanin avulla myös kohteen asiakaskokemus paranee entistäkin paremmaksi. Kun palveluiden tuottajana on vain yksi taho, palvelu on joustavaa sekä kokonaisvaltaista ja asiakkaidemmekin on helpompi toimia, pohjustaa yhteistyökumppanin valintaa Castellumin Service Development Manager Sanna Hulkko.

Näin laajalla palvelukokonaisuudella ISS on meille uusi yhteistyökumppani. He tekivät meihin vaikutuksen asiakaskeskeisyydellään ja kokonaisratkaisullaan. ISS:n asiakaslupaus: ”asiakas on meille kunniavieras” teki meihin erityisesti vaikutuksen. Tämä näkyi myös läpi sopimusneuvotteluiden sekä heidän palvelutarjontansa asiakaskeskeisyydessä, kertoo Hulkko.

Ylistävät asiakaspalautteet

Olemme tyytyväisiä, että meillä on nyt molemmissa rakennuksissa toimiva aulapalvelu ja meillä on tarjota henkilökohtaista palvelua kiinteistön käyttäjille. Siivouspalvelussa he puolestaan painottavat kemikaalivapaata siivousta, joka oli meille houkutteleva vaihtoehto, jatkaa Hulkko.

Säterin puolella toimiva ravintola Fortezza on saanut huikean positiivisen vastaanoton, ja ruokailijoita on ollut todella runsaasti. Oman kiinteistön asiakkaiden lisäksi myös viereisten kiinteistöjen asiakkaat sekä lähialueen asukkaat ovat löytäneet ravintola Fortezzan. Erään asiakkaan palaute kertoo paljon: ”Uusi ravintola on AIVAN mieletön!! Todella hyvä ruoka. Ja mikä palvelu😊”

Palvelujen aloitus on sujunut hyvin ja vastaanotto on ollut positiivinen. Toivomme uudenlaisen palvelumallin vastaavan asiakkaidemme tarpeisiin sekä yhteistyön kantavan hedelmää jatkossakin, päättää Hulkko.

”Fortezzan aloitus on ollut huikea ja asiakkaat aivan ihania. ISS:n tiimi on otettu sydämellisesti vastaan asiakkaiden keskuudessa. Siellä missä on ruokaa, on aina rakkautta ❤”, komppaa Marjaana Kuvaja, ISS:n Key Account Manager.

Castellum luo työympäristöjä, jossa yritykset menestyvät ja ihmiset viihtyvät ja ISS puolestaan luo tiloja, joissa on hyvä olla. Tällä yhdistelmällä ja samanlaisilla lupauksilla odotamme yhteistyömme tuottavat ensiluokkaista palvelua Säteri Business Parkin asiakkaille.

ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kehitämme asiakkaan liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Me välitämme sinusta.

Lisää luettavaa

Toimiston merkitys kulttuurinrakentajana

Ceino Kiinteistöhallinta Oy kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Castellumin kohteisiin

Martintalon kehitysprojektit 2023-2024

Miten etätyötä ja hybridityöskentelyä tulisi johtaa? Vai tarvitseeko sitä johtaa?