Tulevaisuuden työelämä 2024 -webinaari 7.5. klo 9–10. Ilmoittaudu nyt!

Castellum vahvistaa vastuullisuustavoitteitaan ja liittyy #BuildingLife-kannattajaksi Suomessa

Castellum, johtava kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, on julkistanut vahvistavansa sitoutumistaan vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Yhtiö ilmoittaa myös ylpeästi liittyvänsä lukuisaan #BuildingLife-kannattajien joukkoon Suomessa. Tämä askel osoittaa Castellumin vahvan sitoutumisen kestävään rakentamiseen ja materiaalisidonnaisten päästöjen vähentämiseen.

Kestävän tulevaisuuden rakentaminen

Castellum on ollut pitkään edelläkävijä kiinteistöalalla panostaen vastuulliseen rakentamiseen ja liiketoimintaan. Yhtiö pyrkii aktiivisesti vähentämään ympäristövaikutuksiaan, edistämään energiatehokkuutta ja kehittämään kestävää, rakennettua ympäristöä.

#BuildingLife – Kestävän rakentamisen liike

BuildingLife on eurooppalaisten Green Building Councilien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on nostaa materiaalisidonnaisten päästöjen vähentäminen EU:n, jäsenvaltioiden ja yritysten keskeiseksi ilmastotavoitteeksi. Hanke yhdistää rakennusalan ammattilaisia ja organisaatioita tavoitteenaan edistää kestävää rakentamista ja ylläpitää rakennettuja ympäristöjä. Kannattajat ovat sitoutuneet noudattamaan tiukkoja ympäristönormeja, edistämään terveellisiä ja kestäviä tiloja sekä osallistumaan rakennettujen ympäristöjen elinkaaren parantamiseen. Kannattajat sitoutuvat myös laatimaan oman tiekarttansa kohti hiilineutraalia toimintaa 2035 tai aiemmin.

Castellumin sitoutuminen

Castellumin liittyminen #BuildingLife-kannattajaksi kuvastaa yhtiön vahvaa sitoutumista kestävään rakentamiseen ja kiinteistöjen ympäristöystävälliseen ylläpitoon. Yhtiö aikoo jatkaa panostuksiaan vähähiilisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin Suomen kohteissaan.

”Olemme ylpeitä siitä, että Castellum on nyt osa #BuildingLife-yhteisöä. Yhteisöön liittymällä korostamme sitoutumistamme vastuulliseen ja kestävään rakentamiseen. Omat vähähiiliseen suunnitteluun ja rakentamiseen tähtäävät toimenpiteemme vähentävät toistuvien tilamuutosten hiilijalanjälkeä tulevaisuudessa,” sanoo Henrik Stadigh, Castellum Suomen toimitusjohtaja.

Yhteistyöllä kohti kestävää rakentamista

Castellumin liittyminen #BuildingLife-kannattajaksi luo mahdollisuuden yhteistyölle muiden vastuullisten organisaatioiden ja ammattilaisten kanssa kestävän rakentamisen edistämiseksi Suomessa. Tämä askel kuvastaa kasvavaa sitoutumista kestävämpään tulevaisuuteen ja rakennetun ympäristön pitkäaikaiseen ylläpitoon.

#BuildingLife on eurooppalaisten Green Building Councilien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on nostaa materiaalisidonnaisten päästöjen vähentäminen EU:n, jäsenvaltioiden ja yritysten keskeiseksi ilmastotavoitteeksi. Suomessa #BuildingLifen kannattajat sitoutuvat kiinteistö- ja rakennusalan yhteisten tavoitteiden mukaisesti toimimaan kohti hiilineutraalia rakennettua ympäristöä 2035. Kannattajat sitoutuvat laatimaan oman tiekarttansa kohti hiilineutraalia toimintaa 2035 tai aiemmin. Viitekehyksenä toimii FIGBC:n julkaisema #BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma.

Lue lisää #BuildingLife https://figbc.fi/projektit/buildinglife

Lisää luettavaa

Toimiston merkitys kulttuurinrakentajana

Ceino Kiinteistöhallinta Oy kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Castellumin kohteisiin

Martintalon kehitysprojektit 2023-2024

Miten etätyötä ja hybridityöskentelyä tulisi johtaa? Vai tarvitseeko sitä johtaa?