Tulevaisuuden työelämä 2024 -webinaari 7.5. klo 9–10. Ilmoittaudu nyt!

Ceino Kiinteistöhallinta Oy kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Castellumin kohteisiin

Castellum ja Ceino Kiinteistöhallinta Oy ovat sopineet kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta Castellum Suomen pääkaupunkiseudun kiinteistöissä alkaen 2.1.2024. Sopimus kattaa yli 220 000 neliömetriä pääasiassa toimistokiinteistöjä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

”Päätimme kilpailuttaa pk-seudun teknisen manageroinnin palvelut ja tavoite oli saada alueelle yksi kumppani. Saimme lukuisia kilpailukykyisiä tarjouksia ja neuvotteluiden jälkeen päädyimme etenemään sopimukseen Ceinon kanssa. Heidän tarjouksensa oli palvelumallin, laatutavoitteiden ja yhteisen päämäärän osalta sekä meille että asiakkaillemme paras. Uskomme yhteistyön parantavan kiinteistöjemme ylläpidon tasoa ja asiakasyhteistyötä. Tavoitteenamme on edelleen tarjota laadukkaita työympäristöjä joka edellyttää toiminnallisuuden osalta aktiivista ja laadukasta kiinteistöjen ylläpitoa.”  – Lauri Maila, tekninen johtaja, Castellum.

”Yhteistyön myötä pääsemme kehittämään Castellumin kanssa heidän pääkaupunkiseudun kiinteistökannan ylläpidon kokonaisuutta. Näemme, että tämän todella mielenkiintoisen kiinteistösalkun toimintojen ja palveluiden kehittäminen on meille erinomainen haaste, ja mahdollisuus päästä tuomaan osaamistamme Castellumille, sekä samalla parantaa kiinteistöjen käyttäjien kokemusta kiinteistöissä.” – Jarmo Pulliainen, toimitusjohtaja, Ceino Kiinteistöhallinta Oy.

Ceino Kiinteistöhallinta Oy tuottaa kiinteistöjohtamis- sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja halulla tuoda aina parhaat ratkaisut asiakkailleen. https://www.ceino.fi

Castellum on kiinteistösijoitusyhtiö, joka auttaa yrityksiä kehittymään ja ihmisiä kasvamaan. Luomme menestyviä ja kestäviä työympäristöjä pohjoismaisille kasvualueille pitämällä asiakkaamme lähellä ja samalla pysyen innovaatioiden ja osaamisen kärjessä. Emoyhtiömme Castellum AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä, jonka kiinteistöjen arvo on noin 17 miljardia euroa. Castellum on ainoa pohjoismainen kiinteistö- ja rakennusyhtiö, joka on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin (DJSI). Castellumin osake on listattu Nasdaq Stockholm Large Cap -listalla. https://castellum.fi

Lisää luettavaa

Toimiston merkitys kulttuurinrakentajana

Ceino Kiinteistöhallinta Oy kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Castellumin kohteisiin

Martintalon kehitysprojektit 2023-2024

Miten etätyötä ja hybridityöskentelyä tulisi johtaa? Vai tarvitseeko sitä johtaa?