Tulevaisuuden työelämä 2024 -webinaari 7.5. klo 9–10. Ilmoittaudu nyt!

Suomen Castellum on liittynyt Global Compact-paikallisverkostoon

Suomen Castellum on liittynyt Global Compact -paikallisverkoston jäseneksi. Emoyhtiömme Castellum AB on ollut kansainvälisen verkoston jäsen jo pidempään, ja liityimme Suomen paikallisverkostoon tytäryhtiönä.

Global Compact on Yhdistyneiden Kansakuntien käynnistämä yritysvastuualoite, jonka avulla kehitetään, pannaan täytäntöön ja toteutetaan vastuullisia liiketoimintakäytäntöjä.

Suomen Castellum liittyy ylpeänä tuhansien muiden yritysten mukana Suomen paikallisverkostoon, jonka jäsenet ovat sitoutuneet ottamaan käyttöön vastuullisia liiketoiminta-aloitteita sellaisen maailman luomiseksi, jonka me kaikki haluamme.

YK:n Global Compact -aloite on kehotus yrityksille kaikkialla maailmassa yhdenmukaistaa toimintansa ja strategiansa kymmenen yleismaailmallisesti hyväksytyn periaatteen mukaisesti ihmisoikeuksien, työelämän, ympäristön ja ympäristönsuojelun aloilla, korruption torjuntaa, ja ryhtymään toimiin tukeakseen YK:n tavoitteita ja kysymyksiä, jotka sisältyvät Kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG).

Vuonna 2000 käynnistetty YK:n Global Compact -aloite on suurin yritysten kestävän kehityksen aloite maailmassa, jonka on allekirjoittanut yli 15 000 yritystä ja 3 000 ei-yritysmaailman yritystä yli 160 maassa ja yli 70 paikallisverkostossa.

”Castellum AB on konsernitasolla listannut vastuullisuustavoitteisiimme YK:n kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita, kuten kiertotaloustoimien lisääminen, tasa-arvon toteutuminen ja ilmastonmuutosta hillitsevät toimet. Myös kattava Code of Conduct-ohjeemme on esimerkki tavoitteiden jalkautumisesta jokapäiväiseen toimintaamme. Paikallisverkostossa pyrimme toimimaan aktiivisesti ja viemään toimintaamme edelleen kohti YK:n asettamia tavoitteita”, toteaa Suomen Castellumin toimitusjohtaja Henrik Stadigh.

Osallistujana aloitteeseen kannustamme teitä vierailemaan YK:n Global Compact -verkkosivustolla saadaksenne lisätietoja uusimmista kestävän kehityksen toimistamme.

UN Global Compact on YK:n vuonna 2000 käynnistämä yritysvastuualoite. UN Global Compact edistää ja kehittää yritysten sekä yhteisöjen ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuullisuutta hyödyntäen YK:n Global Compactin kymmentä periaatetta ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Lisää luettavaa

Toimiston merkitys kulttuurinrakentajana

Ceino Kiinteistöhallinta Oy kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Castellumin kohteisiin

Martintalon kehitysprojektit 2023-2024

Miten etätyötä ja hybridityöskentelyä tulisi johtaa? Vai tarvitseeko sitä johtaa?